top of page
Vanuit Menen of Roeselare rijdt er ook een bus. Er is een bushalte net naast de praktijk. ( halte Dadizelehoek). Laat aan de therapeut weten dat u met de bus komt. Zij kan dan de therapie-uren misschien afstemmen op uw bus. 

Locaties, bereikbaarheid en parkeren

Binnen Kinderkiene hebben we 2 locaties. Eentje in Dadizele en eentje in Ledegem. Aangezien we soms met 4 therapeuten samen werken en we graag werken in ruime lokalen beslisten we enkele jaren terug om nog een locatie bij te huren in Ledegem. Die locatie ligt slechts op 2 minuten van onze locatie in Dadizele. De therapeut zal u vertellen naar welke locatie u moet komen. 

Huisbezoeken worden enkel voorgesteld door de therapeut! Het liefst werken wij in onze lokalen omdat we dan alle beschikbare materiaal hebben en de meest kwaliteitsvolle therapie kunnen aanbieden. 

Kom op tijd naar de afspraak. Wanneer de therapeut uitloopt zal u ook pas later binnen mogen komen, maar reken daar niet standaard op. Het komt vaak voor dat we geen patiënt voor u gepland hebben. 

Zo kunnen we maximaal behandelen. 

kom op tijd.png

Locatie Dadizele

HIer kunnen 4 auto's geparkeerd staan. Gelieve niet te parkeren op  nummer 123. U mag voor de grijze garagepoort staan. 

Schermafbeelding 2023-07-23 165621.png

Locatie Ledegem

De praktijkruimte ligt op het eerste verdiep boven het reisbureau. U kunt parkeren in de straat. U gaat het reisbureau binnen en dan neemt u de trap naar boven waar u de wachtzaal zal vinden. Noteer goed op welke locatie u moet zijn. 

ledegem.png
bottom of page