top of page
foto Laura,Ine en mezelf.jpg
Iene Dejaeger
0479/31 42 91
Pediatrische therapeute en (baby)bobaththerapeute

Naast de kinderen in de praktijk, krijgen Gregory en mijn drie kinderen Seppe, Hanne en Marte zoveel mogelijk aandacht. In het weekend kan ik genieten van een zalig rustig ontbijt. Wanneer er tijd over is ga graag kletsen bij de vriendinnen en heb ik  steeds zin in een fikse wandeling of een toerke lopen. 

Opleiding. 
In 2004 studeerde Iene af aan de KHBO Brugge als licentiate in de kinesitherapie.
Een jaar later volgde ik de opleiding Psychomotoriek. De bobathopleiding volgde dan in 2008. In 2014 vervolgde ik  dan de bobathopleiding voor baby's, aansluitend hierop in 2018 een extra opleiding rond plagiocepahlie en voorkeurshoudingen in Nederland. 
Verschillende cursussen en symposia rond kinesitherapie bij kinderen worden nauwgezet gevolgd. 
Ik behaal de jaarcriteria ter kwaliteitsbevordering in de kinesitherapie. (Pro-Q-kine)

Ervaring
Ik had al meer dan 10 jaar ervaring als kinesitherapeute bij dominiek Savio Gits ( type4 onderwijs) en verschillende privé praktijken. 
Sinds 2014 waagde ik de stap naar een volledig zelfstandige praktijk. 
Ik behandel in de praktijk vnl de baby's tot 2 jaar, dit doe ik  met veel passie. 


Ine Baekelant
0478/82.36.33
Pediatrisch kinesitherapeute 

Opleiding. 
Ine studeerde af in 2017 aan de universiteit van Gent als master in de revalidatiewetenschappen. Aansluitend hierop volgde ze in ditzelfde jaar een master na master in de psychomotoriek.  In 2018 volgden nog enkele enkele opleidingen zoals verdieping in de respiratoire kinesitherapie, kinesiotaping bij kinderen en de plagiocepahliemeting deel 1 en 2 in Nederland. 

Ervaring
Ine heeft een tijdje in een revalidatiecentrum in Oostende gewerkt. Deze job combineerde ze met een parttime binnen onze praktijk. 
Sinds maart 2018 werkt Ine fulltime in de praktijk. 
Kindjes met psychomotorische, schrijfmotorische en muskulotskeletale problemen kunnen bij haar terecht. 


Laura Caby
0489/438737
Pediatrisch kinesitherapeute

Opleiding. 
Laura studeerde af in 2022 aan de universiteit van Leuven als master in de revalidatiewetenschappen. In 2022-2023 volgt ze de cursus master na master binnen de psychomotoriek. Kindjes met psychomotorische, schrijfmotorische en muskulotskeletale problemen kunnen eveneens bij haar terecht. 

 
bottom of page