foto%2520ons%2520drietjes_edited_edited.
Iene Dejaeger
0479/31 42 91
Pediatrische therapeute en (baby)bobaththerapeute
Naast de kinderen in de praktijk, krijgen Gregory en mijn drie kinderen Seppe, Hanne en Marte zoveel mogelijk aandacht. In het weekend kan ik genieten van een zalig rustig ontbijt. Wanneer er tijd over is ga graag kletsen bij de vriendinnen en heb ik  steeds zin in een fikse wandeling of een toerke lopen. 
Opleiding. 
In 2004 studeerde Iene af aan de KHBO Brugge als licentiate in de kinesitherapie.
Een jaar later volgde ik de opleiding Psychomotoriek. De bobathopleiding volgde dan in 2008. In 2014 vervolgde ik  dan de bobathopleiding voor baby's, aansluitend hierop in 2018 een extra opleiding rond plagiocepahlie en voorkeurshoudingen in Nederland. 
Verschillende cursussen en symposia rond kinesitherapie bij kinderen worden nauwgezet gevolgd. 
Ik behaal de jaarcriteria ter kwaliteitsbevordering in de kinesitherapie. (Pro-Q-kine)
Ervaring
Ik had al meer dan 10 jaar ervaring als kinesitherapeute bij dominiek Savio Gits ( type4 onderwijs) en verschillende privé praktijken. 
Sinds 2014 waagde ik de stap naar een volledig zelfstandige praktijk. 
Ik behandel in de praktijk vnl de baby's tot 2 jaar, dit doe ik  met veel passie. 
Iene Baekelant
0478/82.36.33
Pediatrisch kinesitherapeute 
Opleiding. 
Ine studeerde af in 2017 aan de universiteit van Gent als master in de revalidatiewetenschappen. Aansluitend hierop volgde ze in ditzelfde jaar een master na master in de psychomotoriek.  In 2018 volgden nog enkele enkele opleidingen zoals verdieping in de respiratoire kinesitherapie, kinesiotaping bij kinderen en de plagiocepahliemeting deel 1 en 2 in Nederland. 
Ervaring
Ine heeft een tijdje in een revalidatiecentrum in Oostende gewerkt. Deze job combineerde ze met een parttime binnen onze praktijk. 
Sinds maart 2018 werkt Ine fulltime in de praktijk. 
Kindjes met psychomotorische, schrijfmotorische en muskulotskeletale problemen kunnen bij haar terecht. 
Emma Van Den Broucke
0472/56.43.51
Pediatrisch kinesitherapeute
Opleiding. 
Emma studeerde af in 2019 aan de universiteit van Gent als master in de revalidatiewetenschappen. In 2020 volgde ze de cursus master na master binnen de psychomotoriek. 
Ervaring
Emma deed in 2019 stage bij ons. Haar creativiteit, deskundigheid en enthousiasme met de kindjes zorgden ervoor dat ze bij ons aan de slag kon in september 2019. Emma werkt nog deeltijds in Dominiek Savio type 4 in Gits bij jongeren van 12 tot 18 jaar. 
Kindjes met psychomotorische, schrijfmotorische en muskulotskeletale problemen kunnen eveneens bij haar terecht.